BALUL BRAZILOR REVINE! CLICK  AICI PENTRU FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE!

Magia sărbătorilor de iarnă, combinată cu talent și creativitatea artiștilor vor aduce și în acest an atimosfera Crăciunului la Chișinău. În cea de-a 6-ea ediție avem câteva noutăți  bune!Pentru a oferi o vizibilitate cât mai mare brazilor participanți, K Lumea va organiza ”Expoziția Brazilor de Crăciun” în 2 spații. Pentru început, toți brazii vor putea fi admirați timp de 2 săptămâni în incinta spațiului de pe str. Dosoftei 110, ap.1-3, în spatele Teatrului de Operă și Balet. Localul este oferit de Baroul individual de avocați Daria Barba. În a treia săptămână doar brazii finali vor fi expuși în holul Radisson Blu Hotel.

Anul acesta vom avea o preselecție mai riguroasă, astfel încât în concurs vor intra doar 50 de brazi. Vizitatorii vor putea vota bradul ”Ales de public”, iar un juriu specializat va decide soarta celor mai frumoși 3 brazi.  La licitația finală vor participa doar 10 brazi aleși de juriu.

În paralel cu Expoziția Brazilor, în același spațiu se va desfășura expoziție Observatorium, dedicată lucrărilor realizare de studenții noștri participanți din anul precedent, implicați într-un proiect de design de obiecte realizat în colaborare cu K Lumea , Malafor Studio și Institutul Adam Mickiewicz din Polonia.

Anul acesta competiția brazilor este susținută de MadeIN.md, Andy’s Pizza și Radisson Blu Hotel.  Cu ocazia aniversării celor 10 ani de activitate, duetul Akord va susține acest eveniment cu un recital live de excepție.