Arajamente florale, buchete și compoziții unice, toate acestea acum pot fi găsite la  CREATIVE ROOM.  Coincidența sau nu, dar fondatoarea și designerul acestui studiou poartă tot un nume de floare – Lilia Florea. Defapt, Lilia susține că nu ea și-a ales meseria, dar meseria a ales-o pe ea.

Până a deveni designer floral, Lilia a încercat de toate: de la frizer  până la reporter de televiziune, ca într-un final să facă ceea ce îi aduce un sentiment de împlinire interioară.

La început toate compozițiile florale erau făcute la balconul casei, dar ca în orice afacere care prosperă, Lilia a simțit nevoia să aibă un loc al ei, unde să poate crea zi și noapte și unde clienții să se simtă în largul lor. Așa a fost înființat studioul “Creative Room”, iar mersul la lucru este în fiecare zi o sărbătoare. “Mulţi cred că studioul Creative Room este un magazin de articole de decor, însă, nu este aşa. E un atelier modern, unde se concep și se elaborează aranjamente florale, compoziţii și buchete.”, spune Lilia.

Cea mai mare dorință a Liliei  este să imbunătăţească aspectul şi imaginea supermarketurilor,  cu produse frumos şi corect aranjate. Oraşului nostru îi lipseşte gustul desăvârşit al vitrinelor, care cu siguranţă l-ar înfrumuseţa”, susține creatoarea.

Pe lângă sutele de buchete și aranjamente florale făcute pentru clienții săi, studioul Creative Room se poate lăuda cu faptul că a reușit să amenajeze câteva  hotele și  localuri din Chișinău.

“Clienții mei sunt cei ce apreciază frumosul și bunul gust. Majoritatea persoanelor îmi rămân întipărite în memorie pentru că revin și de fiecare dată încerc să le ofer ceva absolut nou, individual, care să-i surpindă plăcut şi să-i lege şi mai mult de CREATIVE ROOM, adică de mine”, spune Lilia.

 Își va face buchetul miresei  la “CREATIVE ROOM”,  IRINA GALBURA