WINE COFFEE TIME, așa se numește expoziția de pictură non-tradițională, realizată în vin și cafea care se deschide în această săptămână la Art-salon MolDeco. Nicoleta Vacaru, MiHU și Vasile Botnaru sunt cei 3 artiști care și-au unit eforturile pentru a crea lucări în vin și cafea. absolut diferiți, dar deja bine cunoscuți pentru admiratorii artei din țara noastră, fiecare în parte avînd un stil inconfundabil.
Ideea a venit de la Mihu, care, l-a rândul său i-a implicat pe Vasile Botnaru si Nicoleta Vacaru în această aventură. 

LUCRĂRI ÎN CAFEA DE LA NICOLETA VACARU

Expoziția va cuprinde în jur de 40 de lucrări, de dimensiuni diferite, și vor reprezenta cele mai reușite realizări ale fiecarui artist din ultima perioadă. Nicoleta Vacaru va veni cu o serie de portrete în cafea, de un pozitivism debordant, care ne lipsește atât de mult în viața noastră de zi cu zi. MiHU, pictorul care s-a afirmat datorită seriei sale de Mândre pictate în ulei, va aduce acum în expoziție experiențele sale de combinație între vin și cafea, cu tuș și alte tehnici. Iar binecunoscutul jurnalist, director al Biroului din Chișinău al postului Radio Europa Libera, Vasile Botnaru, va fi prezent cu poeziile sale pictate în vin, portete și  peisaje de o sensibilitate artistică aparte.

 

LUCRĂRI ÎN VIN DE LA VASILE BOTNARU

Paradoxul face ca într-o țară vinicolă se se găsească măcar un partener din domeniul vinurilor. Singurii care au susținut inițiativa fiind cei de la cafeaua Julius Meinl.

LUCRĂRI DE LA MIHAI UNGUREANU

Un eveniment marca MolDeco, intim, călduț, cu lucrări pozitive, cu oameni senini, care mai cred în frumusețe. Muzică live la deschidere cu Nicorasong, și chiar un fel de bătălie între cei 3 protagonisti, cu implicarea publicului, care va trebui să se implice în pictura cu vin sau cafea.
Orice lucrare pentru din expoziție va fi cu vânzare. Evenimentul  WINE COFFEE TIME va fi deschis între 13-28 mai 2016 la salonul molDeco de pe bd. Moscova 14/1
INVITĂ CU DRAG, ECHIPA  KLUMEA