Renata Bodorin este mama Letiței și fiica Liliei, iar împreuna aceste 3 inimi creeză cel mai îndrăgit brănd de păpuși “LILETA. Sunt o echipă mică, dar unită. Prin muncă, inclusiv de voluntariat, creatoarele fac  “Lileta” să crească și să bucure multe familii.  Cea mai mare răsplată pentru “Lileta”, este sclipirea din ochii copiilor atunci când primesc în dar o păpușă.

.1.La “Podul de Flori”, oamenii vor afla de la noi despre cum e să brodezi o IE în miniatură pentru colecția Ciuleandra.

2. Toate ideile noastre noi le împărtășim între noi în echipă. Suntem 3 generații cu un motor de energie puternică.

3.Cea mai mare învățătură pe care am primit-o în lucru cu tradițiile este smerenia, iar apoi închinăciunea și respectul care îl datorăm strămoșilor noștri.4.Dacă ar fi să facem totalurile ultimului an din activitatea noastră, cel mai mult ne mândrim că am readus-o pe Ileana Cosânzeana și Făt Frumos din basm și că am reușit să lansăm o Ciuleandră de mândre lelițe.

5. Cel mai frumos lucru cu care asociem sintagma Moldova este familia noastră.

RENATA BODORIN, FINDATOAREA LILETA, ALĂTURI DE MAMA SA, LILIA COSTIȘANU, ADMIRÂNDU-ȘI CREAȚIILE

”Podul de Flori” este la a II ediție și reprezintă prima re-Unire a artiștilor contemporani, inspirați de tradiții, de pe ambele maluri ale Prutului. Pe data de 4-5 iulie, între orele 14:00 și 16:30, pe teritoriul festivalului “IA MANIA” 2015, va fi amenajat un spațiu special, unde spectatorii vor putea urmări discursurile de maxim 20 de minute ale invitaților noștri.

S-A JUCAT CU PĂPUȘILE, IRINA GALBURA