Are doar o săptămână la dispoziție ca să  adauge o pată de culoare capitalei. Își va folosi talentul,  creativitatea, vopsele și pensule pentru a schimba aspectul unui bloc din capitală. Radu Dumbravă este cel mai exprimentat artist din Moldova în materie de artă murală. Iar de vineri își asumă o nouă provocare.

L-am cunoscut pe Radu datorită băncilor gigantice pe care K Lumea le-a instalat la Bălți și Chișinău. Să pictezi cu ornamente o bancă e una, dar un ditamai bloc de locuințe, e o întreagă epopee. Totul începe cu alegerea peretelui, apoi urmează realizarea schiței.

După ce aceasta este aprobată de autoritățile locale, urmează pregătirile de schele, vopsele, alte materiale. Pentru Radu însă nu e nimic complicat. A participat deja la numeroase stagieri și proiectele similare, câteva dintre el pe blocurile din sectorul Botanica.

Urmatoarea bucată de Chișinăului care urmează să fie ”pusă pe roate” se află pe Independentei 24/1

De vineri, 25 septembrie  și până pe 3 octombrie  va face  echipa cu cei de la Cultura Urbana din Gdansk care finanțează proiectul. De vineri, cei care locuiesc în blocul de pe Independenței ar trebui să viseze în mai multe culori sau cel puțin să meargă să-și cumpere câte o bicicletă.

S-A BUCURAT PENTRU CHIȘINĂU, NATA ALBOT.