Dragul și scumpul nostru artist basarabean MIHU, pe care l-am cunoscut prima dată la Festivalul Ia Mania 2014,  și-a adus Mândrele din Italia la Chișinău. Acestea vor fi prezentate peste câteva zile, în cadrul unei expoziții personale la Moldeco. 

”Cel mai așteptat moment al unui artist, atunci când organizeaza o expoziție este multă mândreală,  cu multă lume bună si frumoasă la un loc: o mulțime de mândre și mandri care privesc Mândrele mele”, spune MIHU.
Au venit 26 de Mândre în ie, printre maci și spice de grâu, dintre care două sunt ale lui MiHU și rămân ale lui pe vecie. De celelalte este gata să se despartă ca să își găsească o casă nouă. De ce, cele două mândre de mai jos sunt atât de scmpe pentru artist, nu vrea să ne spună. dar zice că de la iubirea pentru ele a început totul. 
La IA Mania zice că va veni neapărat. Încă nu stie cu ce. S-ar putea să fie Mândre atât pe pânză cât și pe tricou, rămâne de văzut.
K Lumea vă invită cu drag să ne ”Mândrim” împreună cu un tânăr care trăiește profund românește pictura pe care o face,  chiar dacă este departe de patrie atunci când creeză. Între 10 și 25 aprilie 2015, la molDeco pe bd. Moscova 14/1.