Mihaela Stoica are 23 de și este absolventa Universității de Arte din București. Mihaela nu stă niciodată în loc, îi place să își ocupe timpul și să creze ceva nou, probabil acest lucru a inspirat-o să își denumească brandul „MUNCA”

>

 A determinat-o să facă design vestimentar plăcerea, pe urmă nevoia de a-și face haine după propriul plac. Ca mai apoi totul să se transforme într-o mare pasiune și ore în șir de cercetare a tehnicilor de la cele tradiționale până la cele necovenționale.

Colecția pe care o creează tânăra designeriță, pentru concursul “MÂNDRIA” , se numește “ACASĂ” și este destinată MARIEI.

 “Maria face facultat, și, ca și orice om, vrea să-și găsească un rost în viață. Își dorește și ea o “muncă”, nu un job, pentru că știe care-i diferența dintre acestea două. Mariei îi place să gătească și să se gătească, că doar e fata, dar n-o pasionează moda, deloc. Chiar dacă știe ca nu mai e la “moda”, Maria este sigură de ce își doreste cel mai mult: un soț, copii, pentru că e femeie. Deși  e prinsă în rutina zilnică, Maria nu uită cât de mult îi place soarele, cerul, diminețile, munții, norii, ploaia și cel mai important este că MARIA nu uită niciodată să se bucure de toate acestea.”

Pozele Reginei Maria o inspiră pe Mihaela în crearea ținutelor.

REGINA MARIA

“Etalonul frumuseții și al feminității este mama atunci când se pregătește să meargă la biserică”, ne marturisește Mihaela.

SVETLANA STOICA, MAMA MIHAELEI

VREA SĂ VADĂ COLECȚIA GATA, IRINA GALBURA