Ea este Isabel, dar mama o numește Izzy. A venit pe lume acum 6 ani, în burta unei ființe prea tinere ca să-și poată asuma responsabilitatea pentru copilul său nou-născut. Așa că putem spune că Izzy s-a născut nu în burtă, ci în inima celei care i-a devenit ulterior mamă. Pe Suzanne O’Connel am cunoscut-o grație FB. Este o irlandeză frumoasă și gălăgioasă, care mai mulți ani în urmă, venind temporar în Moldova, cu o misiune medicală specială, a rămas aici ca să-și ducă misiunea mai departe și să-și împlinească mult doritul rol de mamă. Suzanne știe totul despre adopție, orfelinate, copii cu disabilități din Moldova. Știe care sunt lacunele sistemului nostru, știe de ce duc lipsă copii abandonați de părinți și încearcă prin efort și exemplu propriu să schimbe măcar puțin situația din sistem. Suzanne crede că nu sărăcia materială e de vină pentru problemele cu care se confruntă sistemul social din Moldova, ci  în primul rând,  sărăcia spirituală. Cu greu vei găsi pe profilul lui Suzanne o poză cu ea însăși, în schimb vei putea citi confesiuni sacre despre cât de minunate și muncitoare sunte fetele de la orfelinatul din Hâncești, pe care îl conduce. Tot pe pagina sa de FB te vei scufunda într-un ocean de poze magice, a căror eroină principală este fiica sa Izzy.

IANUARIE

IZZY – ÎNGERAȘ

Norocul lui Izzy este că mama sa, Suzanne, este tare neastâmpărată și extrem de talentată. Pe lângă timpul și efortul investit în administrarea orfelinatului de fete din Hâncești, Suzanne s-a ambiționat să imortalizeze orice clipă din copilăria fetiței sale, transformând-o într-o poveste reală care bate filmul. Prin asta Suzanne își împlinește dragostea nemărginită pentru copii a căror mamă a devenit după atâtea greutăți.

FEBRUARIE – SFÂNTUL VALENTIN

Fiind născută  prematur, la doar 7 luni de sarcină, Isabela a venit pe lume cu probleme de sănătate, din cauza cărora doctorii prognozau că fetița nu va putea merge și nici vorbi vreo dată. Dar odată ajunsă în brațele mamei sale adoptive, la vârsta de doar 2 luni, iubirea a început să facă miracole.

MARTIE

IZZY – ZÂNĂ DE POVEȘTI

Cu efort titanic, fizioterapie zilnică și multă grijă, Izzy s-a transformat într-o mică prințesă, cu o condiție fizică de invidiat. Și pentru ca amintirile de copilărie să rămână pe veci fericite în memoria fiicei sale, Suzanne are grijă cu fiecare ocazie din calendar să organizeze pentru Izzy o sesiune foto, cu decor special, costume și accesorii. Ideile de scenografie îi aparțin lui Suzanne, iar realizarea decorului este pe seama fetelor talentate de la orfelinat, care primind comenzi de la Suzanne, reușesc să câștige și un ban.

APRILIE – PAȘTELE

Izzy tratează moftul mamei sale cu bucurie. Îi place să se deghizeze, să se simtă în pielea unei zâne sau a unui înger, îi place să pozeze în fața camerei. Mai ales că cea cu care sunt realizate majoritatea sesiunilor foto, fotografa Aliona Nikanorova, are un talent incredibil de a fotografia copiii așa ca și lor să le placă.

MAI DULCE

Suzanne spune că nu e nimic complicat în a elabora un concept de sesiune foto și a-l realiza. Se bucură că în acest mod contribuie la dezvoltarea spiritului creativ al fiicei sale. În plus, reușește să-i transmită niște tradiții de sărbători, atât din Irlanda cât și din Moldova.

IUNIE

IA MANIA

IULIE

AUGUST/ VACANȚĂ

IZZY  ȘI FRATELE SĂU ALEX

Relația dintre cei doi frați este specială. Când sunt împreună se mai ceartă, dar odată despărțiți pentru câteva zile, tânjesc unul după altul. Alexei, este fratele mai mare.  Este și el un copil norocos, pentru că a ajuns de la orfelint în brațele unei  mame grijulii și iubitoare precum e  Suzanne. Spre desoebire de sora sa, este foarte timid, dar  grijuliu și iubitor.

SEPTEMBRIE

IZZY FACE ȘCOALĂ DE DICȚIE

NOIEMBRIE

HALLOWEEN

DECEMBRIE

S-A MOLIPSIT DE IUBIRE PĂRINTEASCĂ NEMĂRGINITĂ , NATA ALBOT.

PRELUAREA INTEGRALĂ A ACESTUI ARTICOL ESTE RESTRICȚIONATĂ DE AUTORII ACESTUI BLOG. REPUBLICAREA ESTE POSIBILĂ DOAR PRIN PUBLICAREA A MAXIM 200 DE SEMNE ȘI UTILIZAREA LINKULUI DIRECT CĂTRE ARTICOLUL DE PE BLOGUL KLUMEA.EU