Pe Irina Popovici ați cunoscut-o la televizor. A fost reporter și prezentatoare la Jurnal TV. La un moment dat însă a schimbat iubirea pentru televiziune pe una în afara ecranului. A cunoscut un bărbat care numai din poze te face s-o invidiezi. Este un fotbalist de succes, chipeș și mai nou îndrăgostit de Moldova. Acesta nu doar i-a furat inima Irinei ci și liniștea, așa încât cei doi nu și-au mai imaginat existența unul fără altul. Acum viața Irinei bate filmul. Călătorește mult și peste tot își urmează iubirea. Noul contract a lui Raffa este în Thailanda, unde a ajuns și moldoveanca noastră. Iată cum descrie ea această nouă aventură din viața sa.

”M-am îmbolnăvit…
Mi s-a întâmplat de câteva ori, credeam că mor, că nu-mi ajunge aer. N-am crezut că pot fi impresionată de ceva atât de mult încât să nu pot respira. Cand am ieșit din aeroport aveam senzația că am aterizat pe soare, atunci mi s-a oprit pentru prima dată respirația, s-a întâmplat nu pentru că era foarte frumos sau încântător peisajul, nici nu țin minte ce am văzut. Știu ca m-a pălit direct în cap soarele puternic de aprilie și aerul umed mi-a blocat căile respiratorii. Senzația stranie m-a speriat… dar nu știam atunci că o voi mai retrăi și că o să-mi placă atât de mult.

Am senzația că visez cu ochii deschiși… N-am mai văzut niciodată atâta culoare, frumusețe și căldură la un loc. Vorbesc despre thailandezi, sunt deosebiți. Chiar și atunci când spun “Nu!”, dau din cap afirmativ și zâmbesc. Mie îmi sunt dragi în special femeile thai, pentru că sunt mai scunde decât mine.

 Nu sunt răutăcioasă, dar îmi place să mă simt uneori Gulliver, la înălțimea mea de 1,60 m. Dintotdeauna mi-am dorit să fiu mai înaltă, aici se pare că mi s-a îndeplinit “visul”

IRINA1

Un alt vis al meu a fost să mă pot apropia de elefanți, să îi mângâi, să le dau de mâncare. Uite aici iarăși mi s-a oprit respirația… Nu era vorba de căldură, pentru că afară ploua și nici de frică nu era vorba… atunci mi s-a tăiat respirația de plăcere. Eram sus la vreo 2 metri și jumătate de pământ, aveam impresia că zbor. Prietenul meu Chang m-a cuprins strâns și m-a ridicat în aer. Senzație de nedescris…

IRINA

IRINA4

Trăiri asemănătoare am mai avut odată. Era atât de frumos acolo încât îmi venea să plâng de emoții. N-am mai văzut așa ceva niciodată și nu cred că mai există undeva asemenea locuri. Nici pozele, nici video nu pot reda frumusețea acelei plaje. Se numește Maya, e incredibil de frumoasă. Nu voi uita niciodată senzația de amețeală pe care am avut-o când am văzut că ne apropiem de insulele Phi Phi. Incredibil!”

IRINA2

IRINA3