Nu sunt încă vedete, nu au mii de vizualizări pe youtube. Sunt exact că pâinea proaspăt scoasă din cuptor. Oficial s-au lansat pe 3 martie 2015 , dar primul soundcheck îl au la București pe 30 mai.

Ei vor cânta  ”culese din cartier”  – un concept inițiat de trupa românească Subcarpați. Tot de-acolo își trage rădăcinile un alt cioban de folclor rătăcit – Argatu. Ei fac un amestec gustos de hip-hop și folclor românesc – cea mai scurtă cale spre inimile celor care nu mai umblă cu colindatul de Crăciun.

Fantome au scos un promo de ziua lor și au deschis cu această ocazie și o casă virtuală pe FB pe care o vor bântui  FANTOME OFICIAL

Textul de mai jos se citește într-o manieră de hip-hop.

”Activăm Phantom Power, asta nu-i un truc.

Fantomele există chiar la noi în sătuc.

Baba Novac e locul bântuit.

Frecvențele captate s-au dezlănțuit.

Trec fiorii când le-auzi muzica. Vibrațiile lor trezesc inima.

Eu le-am vazut și le-am auzit. Poate suna nefiresc, dar ele mi-au vorbit.”

 Fantome înseamna doi producatori muzicali din Bucuresti, Vlad, de 25 de ani, și Bogdan, de 27 ani,  pe care nu ne grăbim să-i lăudăm înainte de vreme, ci doar le spunem bun venit în această junglă.

SubcarpatiArgatu și noul proiectFantome (by Culese din cartier) pregătesc prima ediție a Soundcheck Fest 021. Evenimentul își va deschide porțile în București, pe 30 mai, la Arenele Romane. Este primul festival care lasă ușile deschise în timpul probelor de sunet, iar ediția pilot de anul ăsta va fi cu 3 premiere, iar seara se va  închide cu un concert marcă Subcarpați.

MAI MULTE DETALII AFLAȚI PE PAGINA EVENIMENTULUI.

NATA ALBOT