Copilăria este cea mai sinceră, frumoasă și creativă perioadă din viața unui om. Anume în copilărie oamenii sînt deschiși să descopere și să-ți exprime ideile fără nici o frică. Iată de ce, Oxana Lungu, autoarea celui mai cochet brand de haine pentru fetițe, creat în Moldova, se aventurează să deschidă în pe 7-8 februarie ușile unui Club al Micilor Designeri.

 

”Vreau să educăm în copii  gustul estetic, în care să fie cît mai puțin glamour, kitch, să sting pofta de a purta costume de scena în stradă.”, spune Oxana.

Emilia, fiica mai mare a Oxanei, i-a servit drept sursă de inspirație. Deși are parte de educație tehnologică la liceu, ateliere de artizanat, ore de pictură la școala de arte, oricum duce lipsă de informații pentru a-și satisface setea pentru design. Oxana vrea prin acest curs să o ajute pe Emilia, dar și pe mulți alți copii pasionați de artă și design.

lungu

OXANA LUNGU CU FIICELE EMILIA ȘI SOFIA

 

Chiar dacă brandul Lia Fia este pentru fetițe, clubul va fi deschis și pentru băieți creativi și îndrazneți.

lia fia3

În cadrul acestuia copiii vor descoperi curiozități despre lucruri cunoscute, la prima vede. Micii designeri vor învăța magia transformării culorilor, vor descoperi nuanțe vesele chiar și în zilele triste cu ploaie ciobănească, vor afla povestea nasturelui, vor învăța să colecteze ornamente și să nu greșească în combinația lor. Ei nu vor așezați  în bănci, ci vor avea o atmosferă liberă, prietenoasă și creativă. Nu vor concura unii cu alții, ba din potrivă vor fi stimulați și apreciați pentru lucrul în echipă.

lia fia2

”Vom învăța să avem o atitudine liniștită pentru cantitatea și varietate de haine. Una dintre temele lecțiilor vor fi Haina și dulapul, unde ne vom convinge că mama are dreptate atunci cînd ne spune în fiecare zi, repetat, că hainele trebuie strănse frumos, ori puse atent pe umeraș. Vom învăța să ținem sub control emoțiile, nazurile și capriciile în alegerea hainei s.a”, mai spune Oxana Lungu.

lia fia5

Mentorii copiilor vor fi autoarea brandului Lia Fia, mama a două fetițe, Emilia și Sofia și Adela Manolii  – Conferențiar universitar; master in psihologie. Membrii clubului voe avea ca și invitați designeri de haine pentru dame, barbați, accesorii, genți, mobilă.

În funcție de idei și creativitate, lucrările unor copii se vor regăsi în noile colecții Lia Fia. Ba mai mult, numele lor vor fi indicate cu mîndrie pe eticheta hainelor.

lia fia1

Orele vor fi de două ori pe săptămînă : sîmbăta și duminica. Durata lecției va fi de 1 oră 30 min. În grupă vor fi cîte 5-7 copii.

Clubul Micilor designeri va avea sediul în una din sălile magazinului Lia Fia din sectorul Ciocana, str. Mircea cel Batrîn, 24.

Costul lecției va fi de 160 lei, iar costul abonamentului lunar ce va cuprinde 8 lecții – 1200 lei.

Pentru mai multe detalii, contactați 069 446 316, trimiteți un mesaj la liafiagirls@gmail.com sau un mesaj pe pagina lor de Facebook