De multe ori se întâmplă să căutăm anumite obiecte de decor pentru casă, însă niciun produs din magazinele de decorațiuni nu reușește să ne satisfacă gusturile. Astăzi vă spunem unde puteți căuta soluția pentru cele mai trăsnite idei cu care vreți să vă îmbrăcați locuința. Le găsiți la Chișinău, create și pictate manual de Bray’s.  Obiecte din lemn, personalizate pentru fiecare colțișor al casei Dvs. – de la rame pentru tablouri sau oglinzi, panouri decorative, containere pentru dulciuri, suporturi pentru cărți, candelabruri în culori romantice sau pur și simplu elemente decorative, realizate cu multă culoare și efect, cu ajutorul materialelor naturale. 

Irina Brăiescu este ghemul de energie și talent din spatele Bray’s. Această activitate, născută inițial din multă pasiune pentru manufacturarea obiectelor din lemn, s-a transformat treptat într-o afacere.

Înainte să-și creeze propriul brand, Irina a fost angajată în cadrul unei companii din Moldova, unde ocupa o poziție creativă. Însă, fiind în concediul de maternitate, aceasta a simțit necesitatea să creeze și atunci, mai bine de un an în urmă, fiind implicată în căutarea decorațiunilor pentru propria locuință, a realizat câteva candelabruri cu care și-a impresionat prietenii.

Irina ne-a destăinuit că este îndrăgostită de mirosul, textura și culoarea lemnului: „Este un material ecologic, natural, cu energie pozitivă a naturii, care ușor se modelează cu ajutorul mâinilor de aur ale echipei mele. Obiectele pe care le creăm sunt la solicitarea clientului, însă articolele de bază le inventez eu, iar sursa mea de inspirație sunt marii creatori și designeri renumiți pe care îi admir.”

Meșterița se ocupă ea însăși  de toate etapele de decorare, pictare și de învechire a obiectelor. Culorile predominate pe care le utilizează sunt cele pastelate. „Toate decorațiunile sunt create cu mult suflet, însăși denumirea Bray’s este însoțită de lozinca ”Designed with beauty in mind” – ”Create cu frumusețea în gând”.

” Eu lucrez în stiluri care îmi sunt foarte dragi: vintage, european chic, însă clienții veniți de peste hotarele țării noastre văzând lucrările mele exclamă: very American!”, mai spune Irina.

Apropo, pe lângă faptul că Irina este implicată cu trup și suflet în crearea acestor minunății de decorațiuni, ea este și mamă a trei copiii. Iar decorarea camerei copiilor săi nu a mai fost o dilemă, ea știind exact nu doar ce vrea pentru a crea un interior pe gustul său și cum să-l creeze.

La inițiativa noastră am decis să le încredințăm celor de la Bray’s realizarea trofeului festivalului „Mai Dulce 2015”„Cireașa de pe tort”. Astfel, pe 24 mai, deserturile a 60 de gospodine și bucătari iscusiți vor lupta pentru mult râvnitul titlul de „Cel mai delicios desert tradițional” şi „Cel mai delicios desert internațional”.

Trofeul reprezintă un suport pentru tort, conceput și realizat cu mare dragoste și căldură de echipa Irinei.

Imaginația creatoarei și mâinile de aur ale echipei sale fac așa încât Bray’s să poată oferi clienților lor o varietate infinită de posibilități de a-și împlini ideile în materie de decor. Mai jos puteți vedea încă câteva obiecte realizate de ei.

A VISAT LA DECORUL VIITOAREI SALE CASE, OLESEA CEMBER.