Teresa Lim est o artistă cu studii în Design Vestimentar și Textile. La cei 24 de ani  ai săi Teresa a reuit deja să-și formeze o identitate artistică. Îi plac călătăroriile și culoarea verde. Având predilecție spre frumos, Teresa a ales o tehnică veche cât lumea de a-și imortaliza călătoriile sale prin lume: broderia. S-a gândit că e prea simplu să fotografieze destinațiile pe care le vizitează. De aceea, după fiecare aventură a Teresei, se naște o broderie cu locul văzut. De obicei, artista îți alege pesajul, apoi îl imortalizează cu ajutorul telefonului mobil și apoi se apucă să-l reproducă prin broderie.

Proiectul de călătorii brodate a făcut încojurul lumii, dând posibilitatea autorei să promoveze vechea tehnică a brodatului, care necesită concentrare și multă răbdare,  într-o lume modernă  și mereu grăbită.

TERESA LIM, ARTISTA PASIONATĂ DE BRODERIE

Artista, autarea blogului,Teeteeheehee, crede că este iminent pentru ea să viziteze peisajul înainte de a-l broda, pentru că doar așa, spune ea,  va putea transmite întocmai atmosfera de acolo.  Anterior Teesa Lim a creat alte două colecții de broderie. Una se numește Etiquette (2013) și include o serie de broderii care explorează imaginea femeii, în raport cu broderia – o îndeletnicire veche,  prin care femeile și-au manifestat supunerea și rolul în familie. O altă colecție a artistei se întitilează  și   Sad Girls Club și include portrete de femei în diverse ipostaze de viață, dar cu ochii mereu triști.

Noul său proiect, Sew Wonderlust, include peisaje de vacanțe brodate și se întinde între Europa și Asia. Aceast proiect însă are un avantaj, nu are sfârșit. Atâta timp cât autoarea lui va călători, vor apărea noi broderii care vor transmite emoția trăită de Teresa în noile sale aventuri de călătorie.

AMSTERDAM

PRAGA. CHARLES BRIDGE

BERLIN

HANOI

LONDRA. BIG BEN

GERMANIA. LAUFERSWEILER

PRAGA

VIETNAM, HA LONG BAY