De data aceasta vă lăsăm, fără prea multe comentarii, să urmăriți un video care vă va emoționa mult. Pe unii chiar pe la început, pe alții pe la mijloc, e foarte posibil pe la minutul 5 chiar să începeți să lăcrimați.

Aflați cum haiducul Mihai Focșa, din Mamaliga Warriors, i-a făcut iubitei sale Ana o cerere de căsătorie inedită. Ana a aflat că Misha o iubește, declarația fiind făcută în peste 20 de limbi.  Totul s-a întâmplat datorită aventurii întreprinse de cei 4 moldoveni de la Mamaliga Warriors, care vara aceasta au participat la Mongol Rally. În timpul călătoriei, băieții au cunoscut echipe din diverse țări, iar Mihai a plămădit cu această ocazie un plan secret.

Din descrierea acestui video aflăm urmăroarele:  ”Am gândit și am făcut cererea timp de 2 luni, traversând 26 tari. Planul a fost ținut în secret, cred ca și serviciile de informații ar fi invidioase la cât de bine am ascuns filmulețele. Apoi, ca sa fie omenește, când m-am întors în țară am fost și am cerut-o pe Ana de la părinții ei, la fel fără ca Ana sa știe. În seara când i-am prezentat filmulețul i-am zis ca am sa-i arat un filmuleț din Rally, astfel surpriza a fost deplina. Răspunsul final a fost un DA puternic.

P.S: Moldovan fiind, des folosesc “vreai” în loc de “vrei”, și măcar ca știu ca nu e corect continui sa uimesc lumea (mai ales pe Ana) cu acest cuvânt minunat :)”