E oficial! Acum femeile și pe pământ pot atinge plăcerile paradisului.

Foria, primul lubrifiant pe bază de marijuana, a fost creat special pentru femei.Pe bază de ulei de canabis din marijuana, crescută în California, și cocos, fără aditivi sau zahăr, produsul este 100 % comestibil și fără gluten. Potrivit creatorilor însă ”Foria” nu e doar bună la gust, ci mai ales la atingerea între 2 corpuri, aducând unora până la un sfert de oră de orgasm.

Produsul a fost testat pe circa 100 de femei, care au susținut, toate într-o voc,e că că au avut parte de o experiență sexuală foarte intensă.

Un orgasm de 15 minute este o promisiune destul de riscantă, spun creatorii ”Foria”. E suficient deja să promitem un sex mai deosebit, mult mai relaxat, ca după un fum de marijuana.

”Foria” trebuie administrată cam cu 30 de minute înainte de contactul sexual, iar plăcerea, se poate lăsa așteptată maxim o oră.

Apropo, cine sunt creatorii acestui lubrifiant minune? Iată ce spun chiar ei pe pagina oficială:
”Aphrodite Group is a California medical marijuana collective – a group of patients and caregivers who have come together to provide safe, secure access to the highest quality medical marijuana. Our collective is dedicated to empowering women to access their full pleasure and well-being through natural therapeutics.”

De altfel, promoul ”Foria” pare să fie destul de convingător în privința efectelor sale miraculoase asupra femeilor, deși productării spun că afrodisiacul poate fi folosit și de către bărbați.

Foria. The First Marijuana Infused Personal Lubricant for Her Pleasure is Here. from Foria on Vimeo.