Vin sărbătorile. E timpul să-l punem pe Moșu la treabă. Ce zici dacă îl rugăm frumos să-ți aducă în dar o geantă de la Iutta?

Ne-am alăturat cu drag campaniei ”Dor de romanesc”, inițiată recent de Iutta, iar acum îți oferim șansa să căstigi o geantă ”Dor de Basarabia”!

Regulament: Tot ce trebuie să faci este un colaj (în pinterest.com sau fotor.com), folosind fotografia geanta Dor de Basarabia din imaginea de mai jos și alte minim 2 imagini prin care să reîntregeșți o stare de dor (spre exemplu, îți este dor în această perioadă de aroma bradului, de izvar, de plăcintele mamei, de pâsle, de sania din copilărie). 

dor de basarabia1

Odata ce colajul este gata, postează-l pe profilul tău de Facebook și folosește în descrierea lui hashtagurile: #dordebasarabia, și obligatoriu taguiește paginile Iutta si Klumea, pentru ca să putem găsi fotografiile. Ai la dispoziție o săptămână să iți pui la încercare creativitatea și să iți exprimi dorul prin imagini (3-13 Decembrie), iar in data de 14 Decembrie vom alege cel mai inspirat colaj.

Caștigătoarea va primi geanta Dor de Basarabia de Crăciun. Mult succes!