Acest articol ar trebui să fie un imbold pentru toți cei care au cu ce, dar nu știu cum sau nu au cu cine. Altfel spus, Klumea propune tuturor celor care au nevoie de vizibilitate, pentru a-și scoate în lume talentul, să ne contacteze. Cu mare drag, vă oferim spațiul nostru virtual pentru a vă face văzuți și auziți. Aceasta fiind una dintre laturile încă foarte fragede ale tinerilor artiști din Moldovai: promovarea sau marketingul. Mult succes! Așteptăm să ne contactați.

Vom publica , dar și vom comenta. Așa încât aceste apariții să poarte și o latură constructivă. Sperăm comentariile noastre să fie primite cu drag și poate chiar să se țină cont de ele.

În primu rând ne plac fustițele. Pentru că fetițele trebuie să poarte fustițe. Și pentru că fustițele fac fetițele. Ideea integrării tricolorului în portul modern este extraordinară. Moldova are un drapel foarte colorat și jucăuș. Cu această combinație destul de eclectică însă se pot obține lucruri interesante. E un  început frumos. Nu e neapărat să fie servite cu ie. Încă nu toată lumea are o ie, dar mai toate fetele au cămăși, cele mai simple cămăși de birou. Și ele s-ar potrivi de minune cu aceste creații.  Și am mai umbla la slogan. Cuvântul STIL este unul prea ronțărit și de cele mai dese ori folosit tocmai acolo unde nu este gram de stil. Cu siguranță aceste fustițe, purtătoare de dragoste pentru Moldova, merită un slogan mai haios și mai proaspăt. De ce oare nu de lansat chiar un apel pe FB pentru căutarea celui mai bun slogan pentru ele.

Klumea recomandă fetițelor să fie independente, în fustițe tricolor.

Un alt detaliu foarte important: ne place colaborarea între mamă și fiică. Așa să fie și pe mai departe! Și da, Klumea va purta de sărbători FUSTIȚĂ TRICOLOR. (fustițele pe FB)

fustite

”Mă numesc Nicoleta Sergentu. Sunt studentă în anul III la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, specialitatea jurnalism și anul I la ASEM la Managementul proprietății intelectuale. Am 2 frați și o surioară. Eu sunt cea mai mare. Frații au 17 și 6  ani, iar surioara în decembrie va împlini 5 anișori.

fustite1

Mama mea și-a dorit foarte mult să devină designer vestimentar, dar cum se întâmplă foarte des, a mers la economie. A învățat singură să coase și toți  acești ani cusutul a devenit pentru ea nu doar un hobby, dar și o modalitate de relaxare. Mi-am dorit foarte mult s-o ajut pe mama mea să-și îndeplinească visul, iar mamica și-a dorit să avem o afacere împreună. Știam foarte bine că trebuie să fie unic, deosebit și legat de țara mea. Pentru că,  deși sunt studentă în România, oricum sunt printre străini. Am descoperit că sunt mult mai patriot decât mi-am putut imagina.

fustite2

fustite5

Din păcate, în timpul Festivalurilor organizate de Klumea, eu aveam sesiune și nu puteam fi prezentă, dar urmăream într-una toate știruțele care apăreau. Promovarea valorilor naționale, promovarea oamenilor buni, deosebiți și nespus de talentați la evenimentele organizate de voi m-au inspirat să îi propun mamei să facem fustițe TRICOLOR.

fustite3

Toate iile extrem de frumoase din fotografiile de la Festival, m-au făcut să-mi imaginez fustița, care s-ar potrivi de minune cu acestea. Cu mămica  coordonăm  absolut fiecare detaliu. Fustițele TRICOLOR au scopul de a promova spiritul nostru  național. Acum am lansat primele 5 modele, dar pe parcurs vom adăuga mai multe fustițe, toate diferite ca și croială, dar cu aceleași 3 culori. Sloganul nostru este: “POARTĂ TRICOLORUL CU STIL”.”

fustite6

NATA ALBOT