Vara aceasta, canalul VH1, a lansat un show fără precedent. Este exact ceea ce mai lipsea în industria de producție a show-lor pentru televiziuni moderne. Poate doar a rămas să se treacă la teme care deja ar încălca legea prin ceea ce ar expune ele. Dacă exhibionistul este persoana care își expune în public organele genitale, atunci acest nou concept este, la modul cel mai direct, un show al exhibiționitilor îeșiți din anonimat. Și nu oriunde, ci la VH1.

Istoria este următoarea: participanții își caută jumătatea, dar pentru asta trebuie să-și lase chiloții în afara camerelor.

Orice s-ar zice, acest video este o bijuterie. ”Dating Naked” oferea ca premiu organizarea nunții celor care se vor îndrăgosti în timpul proiectului și se vor căsători și o recompensă financiară, în valoare de 500 mii dolari pentru noua familie. Deși poiectul a fost urmărit doar de 800 mii de spectatori/episod, online acesta a făcut mare valuri.

S-a ajuns chiar și la aceea că organizatorii proiectului au fost dați în judecată de o participantă, care s-a simțit ofensată de felul în care a fost expusă. Aceasta a devenit victima unor glume obscene pe internet și a cerut despăgubiri financiare pentru trauma morală cauzată. Din cei 12 participanți ai primului sezon, toți șase au legat relații amoroase, iar un cuplu chiar a reușit să se căsătorească.

Condiția pe care trebuiau să o respecte participanții la proiecte să nu se uite prea mult timp la organele intime ale celorlalți participanți. Dar voi ați putea așa?

goi_2

goi_3

 

NATA ALBOT