De-i frig, de plouă, de bate vântul,  bicicleta rămâne mijlocul lor preferat de transport. Și cu cât mai mai tare le place mersul pe bicicletă, cu atât mai mare le este speranța că, în pofida unui oraș fără piste speciale, bicicletele își vor face un loc sub soarele capitalei. Măcar și de dragul acestor fete, zâmbărețe și voioase, șoferii ar putea, puțin câte puțin, să renunțe la mașini. Odată ele se îmbracă în flori, altă dată  își scurtează fustele, altă dată își un hainele….pe dos. Și de fiecare dată, Fetele pe biciclete din Chișinău nu rămân neobservate cu marșul lor de solidartate pentru un Chișinău mai prietenos cu biciliștii.

biciclete5

NATA ANDREEV & ANASTASIA CONDRUC & OXANA GREADCENCO. INIȚIATOARE ”FETE PE BICICLETE”

Mișcarea ”Fete pe biciclete” a fost inițiată de 3 prietene, colege de cameră, jurnaliste, în vara lui 2013 De atunci, rândurile celor care susțin mersul pe biciclete în Chișinău s-au îndesit simțitor. Și nici frigul, nici ploaia nu le poate opri. Mai ales, că de fiecare dată,

Duminică, 11 mai, o nouă ediție, de data asta combinată cu haine îmbrăcate pe dos, vă așteaptă să vă alăturați. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

biciclete6

biciclete3

biciclete2

 

biciclete