K Lumea vă anunță că am pornit pregătirile pentru cea de-a IV ediție a Balului Brazilor de Crăciun. Pentru cei ce nu sunt la curent, acest proiect de susținere a studenților și instituțiilor cu profil artistic s-a născut în 2011 și are la bază un concurs de creativitate studențească .

Concurenții-studenți creează brazi de Crăciun. Aceștia sunt selectați și sunt expuși timp de 2 săptămâni la Muzeul Național de Artă al Moldovei. Vizitatorii admiră expoziția, votează și licitează silențios bradul preferat. În seara de încheiere a competiției, un juriu desemnează cei 3 brazi căștigători, iar studenții pot să-și liciteze în fața musafirilor lucrarea creată.

Premiile oferite pentru cei mai fruoși brazi sunt:  10 000 lei - PREMIUL I, 5000 Lei -PREMIUL II, 2 000 lei - PREMIUL III, 3000 lei - PREMIUL ”ALES DE PUBLIC” 

În pofida unor dificultăți financiare, noi sperăm să putem realiza și această ediție 2014. Sperăm că inclusiv cu ajutorul vostru. Am pornit o campanie de colectare de fonduri: AJUTĂ BRAZII SĂ AJUNGĂ LA MUZEU. Dacă vi se pare că acest proiect merită susținerea voastră, vă invităm să o manifestați printr-o donație simbolică. Intrați pe linkul de mai sus și urmați instrucțiunile.

Pentru studenții interesați să participe la concurs avem:

1. REGULAMENTUL DE PARTICIPARE LA BALUL BRAZILOR DE CRĂCIUN. Acesta trebuie neapărat citit înainte de a vă apuca de confecționarea bradului.

2. FORMULAR DE ÎNREGISTRARE LA CONCURS. Acesta trebuie neapărat completat pentru a putea fi acceptați în competiție.

Termenul limită de prezentare a brazilor la Muzeu Național de Artă este 9 decembrie, ora 17.00.