Vă mai amintiți cu câtă poftă așteptați în copilărie ca mama să taie tortul și îi cereați neapărat să pună pe farfurie și o floricică sau o petală de tradafir din decor? Nu, ele nici pe departe nu sunt gustoase, sunt mai mult decorative și tare dulci. Asta noi înțelegem acum, când suntem mai mari. dar atunci, în copilărie nici tortul nu era așa gustos cum era floarea de pe el.

Revista «Просто&Вкусно» vă invită la un atelier klumea, unde veți putea să vă reîmprospătați amintirile dulci din copilărie, dar mai ales veți avea ocazia învățați cum se utilizează fondantul de patiserie pentru decorarea creațiilor dulci de acasă.

Atelierul se va desfășura sâmbătă, 3 mai, la ora 11.00,  în colaborare cu patiseria «Tortik» și patisierul Svetlana Curcă.
În urma cursului veți afla cum se pregătește fondantul , cum să confecționați diferite figurine din acesta și cum să le utilizați la decorarea deserturilor voastre. Veți primi o serie de sfaturi pe care nici în cărți și nici pe internet nu le veți găsi. Fiecare participant va putea să practice pe loc cele aflate, dar și să ia acasă cu el o parte din secretele de decorare a torturilor. Pentru a vă înregistra la atelier, formați 079572213, (022)210-327
Evenimentul va avea loc ăn atelierul gastronomic  al companiei  MGM (str. Alba Iulia, 75)