Îl știți pe Alexandru Arcuș? Cine nu-l știe pe Arcuș? Da, da, baiatul acela cu o cosiță în spate, pe care îl vezi suflând în diverse instrumente și din toate răsună muzică. Pe lângă muzică Sandu mai are o pasiune: colectează pachețele de zahăr, de peste tot pe unde călătorește. Are o colecție de sute de pachețele de zahăr.

De ceva timp Alexandru mai are un vis. Așa cum un doctor muncește ca să-și cumpere un aparat de ultima generație, cum un fotograf adună bani ca să-și ia cele mai performante lentile, așa și Alexandru are un vis de artist – să-și cumpere un nou instrument muzical.

ARCUS

Pentru 19 decembrie, ora 19.00, K Lumea are pentru voi o recomandare dulce. Să mergeți la Moldeco, la un eveniment ”cu un conținut sporit de zahăr”. Este vorba despre o seară cu totul specială, un vis al lui Arcuș, saxophonistul pe care, cu siguranță, l-ați văzut alături de Alex Calancea, Trigon și alții.

trigon

Alexandru are o colecție de peste 1000 de pliculețe de zahăr, adunate de prin turnee, pe care vrea să le împartă cu toată lumea. Iar din vânzarea lor să-și procure instrumentul nou, mult dorit.

Legendarele pliculețe-călătoare vor fi aranjate de Moldeco în rame, sub formă de suvenire, iar fiecare din voi, cumpărând unul, va deveni parte din visul lui Arcuș.

ARCUS1

În acea seară de 19 decembrie, cu multă muzică neobișnuită și artiști de valoare, își vor uni eforturile prietenii lui Alexandru Arcuș, precum și partenerul general ”Zahărul 5 inimioare”.

alexandru-arcus-roots-revival

Ca toată lumea să se simtă bine, Vinăria din Vale va face cinste cu un vin bun, iar Julius Meinl va servi cafeaua.

ARCUS2

Dacă sunteți o fire curioasă și sunt convinsă că sunteți, dacă vă plac evenimentele cu mult suflet ale Stelei Moldovanu de la Moldeco, vreți să faceți o faptă bună de sărbători și vă căutați beneficiarul, atunci pe 19 decembrie fixați-vă în agendă o seară îndulcită de Alexandru Arcuș.

NATA ALBOT